Arnau Oliveres

Arnau-Oliveres—web

Arnau Oliveres

Acupuntor i terapeuta en medicina xinesa

Mantinc els sentits ben oberts per afinar-me a mi mateix…
I poder ajudar als altres a trobar la seva pròpia afinació

El meu nom és Arnau Oliveres i sóc titulat en Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa per l’Escola Superior de MTC i en Shiatsu per l’escola Ki Ai de Barcelona, he seguit estudiant sota la tutela de Bai Xinghua a Beijing i de Manuel J. Moreno a l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa de Barcelona. Entenc que, en la meva disciplina, estudiar és una cosa que no s’acaba mai, i per això estic constantment ampliant i reciclant els meus coneixements.

He participat en alguna actes, he donat algunes conferències i he ofert alguns tallers sobre la medicina xinesa i el yangsheng, l’art xinès del cultiu de la vida. També he col·laborat en alguns projectes interessants. Per exemple, he participat en la revisió de la App Un Manual de Acupuntura per IOS i Android; he revisat la traducció de Pere Garcia Carreté del llibre Acupuntura, el holismo visible, de Bai Xinghua, editat per la Fundació Europea de MTC; i també he fet de fotògraf pel llibre Tuina, de Joaquim Planas Ramírez, editat també per la Fundació Europea de MTC.

Sóc autor del llibre Una medicina viva. Perspectivas en torno a la medicina china, publicat per La liebre de marzo l’any 2013.

Més enllà de l’acupuntura i la medicina xinesa, sóc músic, encara que ara menys actiu que abans. He estat en grups com Cheb Balowski, Eclipse o El quartet del pis de dalt.

Trobo l’harmonia en la música tant com amb l’acupuntura, i també amb la meditació i en el vincle amb el món que m’envolta. Em considero una persona compromesa socialment. Vaig estudiar la Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, tot i que no vaig arribar a finalitzar els estudis. He estat monitor de lleure en diversos esplais, casals i centres escolars, vetllador a una escola de primària, i he fet el Curs de Drets Humans a l’Institut de Drets Humans de Barcelona.

També estimo que entre allò més íntim i profund de dins meu i el món que m’envolta hi ha un fil invisible però perceptible que anomeno espiritualitat. Ser conscient d’aquest lligam que tot ho vincula harmonitza les diferents facetes que reconec en mi i les cohesiona en un tot particular en que cada cosa s’ubica al seu espai connatural.

Per tant, atorgo a l’espiritualitat un espai central en la meva manera d’estar en el món. Sóc secretari de l’associació Adalil, Cultura i Espiritualitat, que traça ponts entre la cultura i l’espiritualitat a través de tallers i conferències, i també escric en el blog sufi.cat, on comparteixo la meva manera d’entendre el fet espiritual.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies